Rondleiding Omroep Venray 

21 februari 2018

Graag nodigen wij u uit voor een interessante rondleiding op WOENSdag 21 februari bij de studio van ons aller Omroep Venray aan de Langeweg 92b. Omdat er maar beperkt plaats is in de studio, maken we 2 groepen van max. 15 personen, 1 groep ’s middags om 13.30 uur en 1 groep ’s avonds om 19.30 uur. Graag op tijd verzamelen bij de ingang.

Bij de middagrondleiding kunnen we zien en horen hoe ‘t programma “Gouden Accoorden” van Liesbeth Lucassen wordt opgenomen, dat ’s zondags uitgezonden wordt. Tijdens de avondrondleiding wordt het programma “Venrods Ketierke” live uitgezonden.

Voor de rondleiding is aanmelding verplicht! Geef uiterlijk 17 februari door of u ’S MIDDAGS of ’S AVONDS wilt komen en ’t aantal personen, per e-mail aan veldeke.venroj@gmail.com en vermeld daarbij uw telefoonnummer. Alleen als u geen e-mail heeft, kunt u ook bellen met Mariel 0615 612 648. Aan niet-leden van Veldeke vragen wij een bijdrage van €3,= p.p. voor deze rondleiding. Beperkt plaats, dus VOL=VOL en leden gaan voor.

Bestuūr Veldeke Venroj