Aanmelden als vrijwilliger

Veldeke is een vereniging die volledig door vrijwilligers wordt gedraaid. Bestuursleden en medewerkers verrichten hun werkzaamheden onbezoldigd. Het is de liefde voor de Limburgse taal die hen drijft en motiveert om zich op alle mogelijke terreinen in te zetten.

We kunnen altijd meer vrijwilligers gebruiken om onze missie – het behouden en bevorderen van de Limburgse taal in al zijn varianten –  ten uitvoer te brengen. Dat vrijwilligerswerk kan bestaan uit deelname aan besturen of commissies in de verschillende lokale Veldeke kringen of op provinciaal niveau.

Maar we kunnen ook ondersteuning gebruiken op projectbasis. Dat zijn tijdelijke initiatieven met een duidelijk afgebakende taak en doelstelling en een duidelijk afgebakend tijdpad. Dus ook als zich u zo nu en dan wel eens wilt inzetten voor Veldeke, zonder langdurige verplichtingen, dan bent u van harte welkom.

U kunt uw bereidheid om mee te werken kenbaar maken door bijgaand formulier in te vullen en aan ons door te mailen. We nemen dan zondermeer contact met u op om te bezien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Op het formulier kunt u ook aangeven op welke terreinen u graag actief bent en waar uw expertise ligt.

Werken als vrijwilliger is niet alleen een zinvolle tijdsbesteding het is ook leuk om te doen. U maakt kennis met andere vrijwilligers die de Limburgse taal allemaal een warm hart toedragen. Aanmelden is geheel vrijblijvend, we leggen u geen verplichtingen op. Probeer het eens!

    Aanmeldingsformulier vrijwilligers

    Ja, ik wil mij graag inzetten om de missie van Veldeke tot een succes te maken


    TaalkundePR en CommunicatieOnderwijsLiteratuurMuziekWetenschapBestuurskundeInformatie technologieJongeren


    E-mailTelefoon