CD presentatie van Limburgse troubadour Jos Meessen

Jos Meessen is een bekende Limburgse troubadour en al jaren lid van de Veldeke Kring Valkenburg. Dit jaar viert hij zijn 50-jarig jubileum als schrijver en zanger van Limburgse liedjes. Wij nodigen u uit, samen met Jos, voor de presentatie van zijn nieuwe jubileum CD op zondagmiddag 26 september om half drie.

Jos Meessen:

“Na de door Corona afgeblazen presentatie van 15 april 202 in Wittem van mijn nieuwe CD “Deh Da”, is nu gekozen voor zondagmiddag 26 september in Cultuurhuis Heerlen. Waarschijnlijk is tegen die tijd heel Limburg gevaccineerd en kunnen we ons elkaar weer ontmoeten en samen dingen organiseren. Op het bij Ivo Rosbeek gemaakte album staan een veertiental liedjes waarvan 9 nieuwe en 5 oudere nummers en in een nieuwe muzikaal jasje.

De liedjes, allemaal juweeltjes, variëren qua inhoud van passie, liefde, humor, adoratie tot protest tegen ons milieu, uitbuiting en de waanzin van oorlog. Bij deze presentatie zal worden meegewerkt door Ivo Rosbeek, “fiddler’ André Kok, dochters Maartje, Lonneke en Janneke Meessen en ongetwijfeld komen er ook nog wat verrassingen. Huub Stassen zal u verwennen met onovertroffen kolder en humor.

De entree bedraagt € 10,- per persoon. Maar daarvoor krijgt u als jubileum presentje de CD helemaal gratis en voor niets! mee naar huis. Een album per stel/koppel maar ook een als u alleen komt. Deh Da, alstublieft!

Tot 26 september 14.30 uur.
Met vriendelijke groeten,
Jos Meessen

Kaarten reserveren (verplicht)

Via ticketlink: klik op programma/muziek en scrol door naar 26 september 2021 op deze link of bij Cultuurhuis Heerlen via deze link.

Meer info over het Cultuurhuis Heerlen (e-mail. tel.nummer, adres, route, ligging) op deze link.