Jelske presenteert theaterbeleving: Gaon Maar

Gaon Maar is een theaterbeleving gecreëerd door Jelske, waarin zij je meeneemt in haar persoonlijke verhaal over het wel en niet durven bewandelen van je eigen pad. Zelf geschreven liedjes, gedichten en verhalen in het Venloos dialect vormen de aanzet tot herkenning, bezinning en de weg terug naar je authentieke zelf.

De kracht van Gaon Maar is het delen en zichtbaar maken van de contrasten die je tegenkomt in het leven. Want geluk bestaat niet zonder verdriet en durven dromen bestaat niet zonder angst. Jelske weet dit op een pure, zachte en menselijke manier uit te dragen en raakt dit thema in de kern. Laat jij je meenemen door Gaon Maar?

Naast de theatervoorstelling biedt Gaon Maar een randprogramma. Dit biedt de kans tot verdieping in het thema en is een extraatje om de beleving nog completer en persoonlijker te maken.

Regie: Eva Custers
Dramaturgie: Saartje Hoogland
Licht en geluid: Niels Koster en Huub Holtman
Zangcoach: Babs van Bree
Randprogramma: Rachelle Janssen

Gaon Maar is een coproductie met theater Maaspoort en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Venlo, Venlo Kleurt, Stichting Burgerlijke Godshuizen en Veldeke Limburg.

De voorstelling vindt plaats op donderdag 29 augustus 2024 in de Frans Boermanszaal van  het theater De Maaspoort in Venlo en begint om 20.15. Kaartjes kosten € 17,50 en kunnen besteld worden op de website van het theater. Klik daarvoor hier.