Krink “ Um Mamelis “  Uitnodiging Dialectavond !

Woensdag 19 april 2017  is er weer de dialectavond van Veldekekrink “ Um Mamelis “  in de sfeervolle Kloosterbibliotheek te Wittem.

Het bestuur van “ Um Mamelis “ presenteert voor u weer een mooie avond waarop volop aandacht is voor alles wat onze Limburgse taal zo mooi en boeiend maakt.
U hoort deze keer mooie, leuke en nieuwe liedjes van en door Ivo Rosbeek en boeiende verhalen en gedichten in een programma dat ongeveer tot 22.30  uur zal duren.

Hoofdmoot van het programma  is deze keer Ivo Rosbeek. Verder werken aan deze avond mee de vertellers Anita Hamers (Vijlen) Joos Beckers (Epen). U word ook deze keer weer door Jef Brauers door het programma geleid. Uiteraard is er in de pauze gelegenheid om te genieten van een kopje koffie/thee, glaasje wijn, een heerlijk Gerardus Kloosterbiertje of een ander drankje.

De avond begint om 20.00 uur begint, de zaal is open vanaf  19.30 uur. Voor leden van onze Veldekekrink is de entree € 3,00 per persoon. Wilt u wel voor zaterdag 15 april doorgeven of u 19 april  van de partij  bent ? U kunt zich per e-mail aanmelden bij ondergetekende: leny.souren@ziggo.nl of telefonisch 043 – 458 2799. Uiteraard  zijn ook familieleden, vrienden of bekenden en niet-leden van harte welkom op deze avond. Voor hun is de entree € 6,00 per persoon.