Acteurs gezocht voor film die in Limburg speelt

Michiel ten Horn is een regisseur die zelf uit Limburg komt. Hij is vooral bekend van de film Aanmodderfakker, waarmee hij drie Gouden Kalveren won. Michiel treft nu voorbereidingen voor een film die in Limburg speelt. Daarvoor is hij op zoek naar Limburgs sprekende mannen in de leeftijd tussen 50 en 80 jaar. Het gaat om verschillende (sprekende en niet sprekende) rollen variërend in grootte. Alle Limburgse dialecten zijn gewenst en acteerervaring is niet vereist.

Auditie

Castingbureau Post Castelijn Casting uit Amsterdam organiseert daarvoor een open auditie. Komt u hiervoor in aanmerking en lijkt het u leuk om auditie te doen? Meld u dan aan door een mail te sturen naar Ilse de Weerd (ilse@postcastelijn.nl) onder vermelding van: Naam, leeftijd, woonplaats, dialect, recente foto en eventuele acteerervaring.

Het Castingbureau laat u vervolgens zo snel mogelijk weten of u in aanmerking komt om auditie te doen. Daarna zal ook meer informatie over het project volgen. De audities vinden begin oktober plaats in Venlo.

Foto Michiel ten Horn/fotograaf Kiki Reijners