Los Catastrofos neemt afscheid op Veldeke-avond

11 oktober 2017

Cabaretgroep Los Catastrofos treedt op  woensdag 11 oktober voor de laatste keer op. Na meer dan 50 zeer succesvolle jaren vindt het vijftal muzikanten uit Vaals het welletjes geweest. In de prachtige, monumentale Kloosterbibliotheek Wittem brengt Los Catastrofos nog één keer de humoristische succesnummers waar de groep patent op heeft en waarmee men jarenlang in de regio succesvol was.

Het concert in Wittem laat een mooi overzicht zien van het uitgebreide repertoire dat in de afgelopen vijftig jaar werd opgebouwd, maar uiteraard zijn er ook actuele nieuwe nummers te horen. Het optreden van Los Catastrofos vormt de hoofdmoot van de najaarsavond van Veldekekrink Um Mamelis. Op deze avond zijn verder enkele verhalen te horen van onder meer Lei Heijenrath.

De avond in de Kloosterbibliotheek Wittem begint op woensdag 11 oktober om 20.00 uur. De entree bedraagt 6 euro; leden van Veldeke betalen slechts 3 euro. Reserveren kan bij Leny Souren, 043-4582799. De zaal gaat open om half acht; de Gerarduszaal is al vanaf 19.00 uur open.