Boekpresentatie ‘Sjtepke Truk’ met carillonconcert

In juni 2021 werd het boek ‘Sjtepke Truk’ van en over Laur Rutten uitgebracht. Het boek is inmiddels een jaar ‘onderweg’ en heeft tot nu van veel zijden lovende reacties gehad. Vanwege de gelukkig achter ons liggende corona maatregelen is het er echter tot nu nog niet van gekomen het boek officieel te presenteren. Maar nu mag het weer en gaat het ook gebeuren.

De presentatie vindt plaats op vrijdag 17 juni vanaf 14.30 uur in Boekhandel Dominicanen in Maastricht. De toegang is vrij.

Het boek ‘Sjtepke Truk’ blijkt een perfecte basis voor een theaterprogramma. De verhalen die in het boek het fundament zijn van de liedjes vormen hierin de rode draad. Zowel de verhalen als de bijbehorende liedjes zullen live te horen zijn.

Iedereen kan er getuige van zijn als ‘Sjtepke Truk Live’ voor het eerst wordt gebracht in een voor velen bekende en prachtige theatrale locatie waar veel boeken, waaronder ‘Sjtepke Truk’, een mooie plek hebben gevonden.

Natuurlijk is het boek ter plekke en persoonlijk gesigneerd verkrijgbaar. Uiteraard zijn ook alle mensen die het boek al in hun bezit hebben van harte uitgenodigd om ’Sjtepke Truk’ in het echt, interactief en daardoor van nabij te beleven.

Als bijzondere toegift speelt stadsbeiaardier Frank Steijns na afloop van de presentatie (om 16.30 uur) een vijftal liedjes uit het boek op het carrillon van het stadhuis op de markt in Maastricht.