Culturele wandeling bij Um Mamelis

Veldekekrink Um Mamelis houdt op zondag 8 oktober voor de tweede keer een culturele wandeling in de omgeving van Wittem. Na het succes van vorig jaar met bijna honderd deelnemers was al  snel duidelijk dat er dit jaar een tweede editie zou volgen. Er is een prachtige, spannende  tocht van ongeveer 7,5 kilometer uitgezet in het fraaie natuurgebied in de driehoek Wittem-Cartils-Eys. Goede wandelschoenen zijn wel vereist, en ook kan het gebeuren dat er misschien een spatje modder op uw kleren terecht komt, maar de beloning in de vorm van een prachtige wandeling mag er dan ook echt wel wezen.

Op diverse plekken vertellen we u iets over het gebied, of over een gebeurtenis die er plaats heeft gevonden; op andere plekken hoort u een mooi verhaal of gedicht of enkele mooie luisterliedjes. Uiteraard gebeurt alles in de Limburgse taal. We sturen u vanaf de startplek bij Klooster Wittem op pad met een krentenbol, onderweg is er een lekker stukje fruit, en op de pauzeplek is er koffie met een stukje lekkere ‘vlaam’. Och, misschien zijn er nog wel meer verrassingen, maar dat ziet u dan wel!

Er kan op zondag 8 oktober worden gestart om 10.00 uur, 11.15 uur of 12.30 uur.  De inschrijving is in de gang bij de receptie van Klooster Wittem aan de Wittemer Allee. Kosten: 6,50 euro p.p.

Aanmelden voor deze bijzondere activiteit kan tot donderdag 5 oktober 17.00 uur bij Leny Souren, 043-4582799.