De avonture ván de Vleegende Pannekook & de A-gebrande kroket, Deel 2

Dit boek van Chris Winkelmolen is geschreven in het Horster dialect. Dit is wel een heel bijzonder boek. Bij elk hoofdstuk is namelijk een QR-code te scannen. Als je die scant dan wordt het hoofdstuk voor u voorgelezen. Dus als u wel het dialect verstaat maar het niet, of niet goed kunt lezen, dan kunt u meelezen met het voorgelezen verhaal. Dan kunt u ook genieten van de prachtig mooie tekeningen van Sjors Driessen. Het boek is uiteraard weer helemaal in kleur uitgevoerd.

Net als in het eerste deel spelen ook nu de Boze Meneer en de koning een belangrijke rol in het boek. Deze keer is er ook nog een nieuw personage bijgekomen, namelijk de S.M.O.S., dat is een afkorting voor de Snelle Maar Onzichtbare Schildpad. Er zijn allerlei sportieve uitdagingen want er wordt gedart, gegolfd en gevoetbald. Zelfs de nieuwste elektrische auto uit China komt voorbij. Ook de politie moet nog optreden. En de Boze Meneer gaat op zijn eigen manier boodschappen doen. U ziet wel, er is genoeg te beleven.

De boekpresentatie is op vrijdag 24 september om 19.00 uur in het Gasthuis van Horst.

Vanaf 25 september is het boek voor € 14,99 te koop bij de Bruna in Horst en Venray en via deze website. Daar kunt u het boek ook alvast reserveren.