Dialectzanggroep “Angers” zoekt muzikaal leider

“Dialekgroep Angers “ is een kleine, maar leuke en flexibele amateur zanggroep die zich helemaal heeft toegelegd op het meerstemmig zingen van dialectmuziek, steeds in een verrassend jasje, en is gevraagd door de hele provincie Limburg.  Daarbij zingen we alles in het dialect van de plaats waar het liedje oorspronkelijk vandaan komt.

Onze huidige muzikaal leider, René Haustermans, heeft na bijna 12,5 jaar aangeven vanwege drukke werkzaamheden te willen stoppen met het leiden en begeleiden van onze zanggroep. Daarom zijn wij op zoek naar een opvolger.

Onze optredens hebben zeker niet de uitstraling van een concert in de traditionele opvatting, maar zijn anders, oftewel “angers”. Samen met ons 100% Limburgs dialect repertoire maakt ons dat uniek! Voor ons repertoire, waarin ook Vastelaovend- en Kerstliedjes, kunt u hier klikken.

We zoeken een bedreven toetsenist(e) met affiniteit met dialectmuziek.

Wij tellen momenteel 15 leden en repeteren op maandagavond van 20.30 tot 22.30 uur in café “Biej Ton en Marij” in Kessel. Onze groep bestaat momenteel uit 4 sopranen, 4 alten, 3 tenoren en 4 bassen.

Interesse? Of weet je iemand die deze gezellige groep de komende tijd zou kunnen leiden en begeleiden, mail dan naar dit adres.

Inlichtingen bij onze secretaris Rezie Bouten via telefoon 077-4621889 of  06-42442054

Website Dialectgroep Angers

Facebookpagina Dialectgroep Angers