Nieuw boek van de LiLiLi: Durch mieng oge van Marloes Lammers-Hoekstra

Als Marloes Lammers-Hoekstra na een dertig jaar lange afwezigheid terugkeert naar haar geboorteplaats wordt ze nog verliefder op het Kerkraads dan ze al was. Ze begint in deze taal gedichten te schrijven en ze fotografeert dagelijks haar naaste omgeving.  Kerkrade, het Kerkraads, maar vooral ook herinneringen en eigen gevoelens krijgen een zeer levendige en bonte beschrijving, zowel humoristisch als serieus.

Na een tijdje, nog geen jaar, weet ze een heel boek vol te schrijven dat nu als LiLiLi 84 door Uitgeverij TIC zal worden uitgebracht. Zo’n zestig gedichten met illustraties van eigen hand. Aangezien veel van haar familie en kennissen tegenwoordig in het noorden van het land wonen heeft Maurice Hinzen in samenwerking met Marloes zelf vertalingen in het Nederlands gemaakt.

Op 23 mei zal de officiële lanceerdatum zijn en dat wordt in verband met corona natuurlijk een beetje anders. Het boek komt natuurlijk in de winkels te liggen, met name de Kerkraadse, maar krijgt met een echt boektrailer een reclamecampagne via social media en mailadressen. De prijs bedraagt € 12,50. Ook online te bestellen bij Uitgeverij TIC via de Ticshop.