Scheurkalender 2022 Veldeke Weert

Wat er ook allemaal om ons heen gebeurt, sommige zaken moeten gewoon door blijven gaan. Een van die zaken is het maken en presenteren van een nieuwe kalender voor 2022. Weer 365 blaadjes met levenswijsheid, humor en vooral… dialect.

De officiële presentatie is op vrijdag 12 november. Dat zal zijn om 11.00 uur in de bibliotheek op de Wilhelminasingel als we wethouder Tessa Geelen het eerste exemplaar aanbieden. U bent welkom om daarbij aanwezig te zijn (mondkapje verplicht!). Dat kunt in een moeite door een of meer kalenders meenemen voor een vriendenprijsje. Vanaf vrijdag liggen ze ook in de boekhandel.

Als extra illustratie hebben we deze keer gekozen voor kapelletjes uit het Weerter land. De foto’s worden deze keer in kleur afgedrukt waardoor de kostprijs een stukje hoger ligt. Toch houden we de winkelprijs hetzelfde, namelijk € 12,50.

Voor Veldeke leden: op zaterdag 13 november kunt u de kalenders afhalen voor € 10,00 per stuk in Wijkcentrum Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3 in Weert van 13.30 tot 14.30 uur. Ook voor familie en kennissen mag u die dan meenemen. Let op: mondkapje verplicht en enkel contant betalen.

We hopen dat u er zoals elk jaar weer veel plezier van zult hebben.