Veldeke Heerlen: Fotoboek met de 250 mooiste plekken in Heerlen

Wij zijn trots op Heerlen! Daarom geeft Veldeke Heële in november 2018 een boek uit met actuele foto’s van de 250 mooiste plekken in Heerlen.

De foto’s zijn gemaakt door Jan-Joost en Mat Snijders, die eerder voor Veldeke de film Heerlen Secret Beauty maakten, over de (verborgen) schoonheid van Heerlen (hier te zien).

Zij nemen u opnieuw mee naar de allermooiste plekken in Groot-Heerlen. Het gaat dus niet om historische foto’s, maar foto’s van de mooiste plekken, die er nu nog steeds zijn. Meer informatie kunnen zij vinden op onze FaceBook pagina.

Het boek (ongeveer 30 x 30 cm. en ongeveer 250 pagina’s) kan bij voorintekening worden besteld door € 15,00 per exemplaar over te maken op NL05RBRB0827904061 ten name van Veldeke Heerlen. Vermeld bij de overschrijving uw emailadres, dan krijgt u tijdig bericht waar u het boek kunt afhalen. Na afloop van de voorintekening wordt de verkoopprijs straks € 19,95. Naar verwachting komt het boek in de tweede helft van november 2018 uit. De totstandkoming van het boek kunt u op de FaceBookpagina volgen.

Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u ons ook mailen: info@veldeke-heerlen.nl