Wandeling met Veldekekring Um Mamelis

De vierde culturele wandeling van Veldekekrink Um Mamelis speelt zich dit keer grotendeels af in de driehoek Partij-Wahlwiller-Mechelen.

Komende zondag, 6 oktober, wordt er weer in drie groepen van maximaal dertig personen gestart vanaf de receptie van Klooster Wittem. Bij de start krijgen de deelnemers een kretenbol mee, onderweg staat appeltjes klaar!

Tijdens de wandeling wordt er op verschillende plekken iets verteld over een bijzondere gebeurtenis of over de Limburgse taal. Ook een wijnproeverij is opgenomen in de wandeling, terwijl op de pauzeplek (de kapel van voormalig klooster Mechelen) tijdens het nuttigen van koffie en vlaai een rondje tekezingen wordt gehouden!

De starttijden zijn om 9.30 uur, 10.45 uur en 12.00 uur.  Aanmelden kan bij Leny Souren (043-4582799) en bij Jef Brauers (06-10212183 of jbrauers@ziggo.nl). De inschrijfkosten zijn 7,50 euro, inclusief verhalen, krentenbol/appel, wijnproeverij, koffie en vlaai, tekezingen en een flesje kloosterbier om mee naar huis te nemen!